Hid lampe

Jeg sad på min altan en søndag morgen. Og drak min morgenkaffe hvor jeg lige pludselig tænkte hvorfor ikke bar prøve og lave et sjovt projekt. Tænkte for mig selv at jeg ville prøve at lave en nogle planter som var rigtig store og buskede. Men ikke var gået i blomst. Jeg valgte derfor så og købe et vegativt lys. fordi det lys har ikke nok power til at få mine planter til at gå i blomst.

Et skørt projekt med hid lampe

Mine planter var omkring 3-4 uger gamle, først der installeret jeg mit vegative lys. Jeg havde mine planter under det vegative lys i virkelig lang tid, så lang tid jeg faktisk glemte hvor lang tid. Er jeg valgte at stoppe med at bruge det vegative lys, så var mine planter blevet enorm store, højere end mig endda den var så tæt buskede at det lignede en havehæk, grenene var blevet så tykke de var på størrelse med frankfurt pølser. Det vegative lys virkede overraskende, for at være ærligt troede jeg ikke det ville virke. 

Jeg valgte så og gå i blomst med de gigantiske planter, var lidt usikker på hvordan det ville blive. Men da det kom til høsttiden, så var der kommet enorme skud og var rigtig krystalliseret. Kunne ikke havde været mere glad med min høst, kunne slet ikke havde været bedre.

Dog kan jeg med det samme sige dig at de her smage er det bedste – læs med her!

En forbløffet oplevelse

Blev så forbløffet over at det kunne blive så godt, da det bare lige var et fjollet projekt. Jeg forsatte at gøre det på denne her måde i et års tid med at vokse dem så store, var glad hver gang jeg skulle høste. Til sidst fandt jeg ud af det ca. tog mig mellem 3 måneder fra stikling til høst.

Tænkte for mig selv hvordan optimere jeg så min proces at dyrke mine planter, kom på den gode ide at hvorfor ikke bare kun bruge HPS pære, var mere måske at jeg så på YouTube at flere bare kun brugte Hid lampe til at få nogle store flotte planter. I at jeg kun brugte HPS så tog det kun mig kun faktisk 2 måneder fra stikling til høst. Læste faktisk lidt mere op på det med HPS pære osv, og hvis man kigger på gartnere så bruger de kun HPS pære og de er jo professionelle, det betyder noget jo.