ATAMI oktoberI alle de år som jeg har groet, har jeg bare altid brugt GHE det var bare nemt, og ikke alt muligt mærkeligt. Men eftersom jeg har begyndt og groet i ca. 2-3 år så jeg begyndt her på det sidste at eksperimentere med forskellige slags gødning. Første gang jeg skiftede gødnings mærke brugte jeg Canna. Og det var faktisk overraskende godt har altid tænkt at canna skulle være dårligt. Da jeg altid høre fra andre osv. at det ikke skulle være godt og bare var et ringe mærke.

ATAMI det er Upopulær


Så begyndte jeg har bruge Advanced og havde virkelig store forhåbninger for dette mærke da jeg kun har hørt rigtige gode ting om det. Det der var sådan lidt træls med Advanced. Var at de har så mange forskellige flasker de opdeler tit deres flasker i mange forskellige. De ikke helt ligesom canna som bare har et par stykker.

Så det blev en lidt dyr omgang at bruge Advanced. Men hold da kæft det er godt nok noget af det bedste jeg har brugt før. Set nok også derfor det er så dyrt.

Det sidste gødnings mærke jeg valgte og bruge var noget man ikke havde hørt om så meget før, ikke særlig mange bruger det, så det var lidt en gamble om det var godt eller ej. Men håbede kun på det bedste. Jeg begyndte så og bruge Atami, det var lidt tricky og bruge i starten men er du syg man det fungerer bare så godt, ærligt talt tænkte til mig selv hvorfor har jeg ikke brugt dette her produkt før.


Det er jo så godt, føler mine planter ser meget flottere ud, flere skud og ikke sådan nogle nederen små skud men de der skud der er større end en kæmpe grankogle.

Men der er også mange i dag der er interesseret i nyt tøj – læs med her!

Det her virker

Nu der gået et par år siden jeg prøvet Atami og jeg bruger det stadige og hver gang der er nogle der spørger mig om hvad for et gødnings mærke jeg kan anbefale så siger jeg atami hver gang helt uden at tøve, jeg synes bare det så godt forstår stadige ikke hvorfor der ikke er særlig populært det virker bare så godt. Så til alle jer der gro og gerne vil prøve et nyt gødnings mærke så kunne jeg ikke anbefale Atami. Mere end noget andet. Det er bare så godt.